Schwarzenegger otkrio detalje o filmu `Terminator: Genesis´

Piše: tonymelo

terminator-ii-judgment-day-4

Iduće godine sprema nam se reboot Terminator franšize, ali za razliku od ostalih rebootova koji s pričom krenu ispočetka i s novim glumcima, poznato je da će i u ovoj verziji glumiti Arnold Schwarzenegger. Ali to nije sve. Ne samo da se stari prdonja vraća, već će film biti posveta prvome i drugome Terminatoru i to na način da će likovi iz ovog dijela, putujući kroz vrijeme, biti prisutni u nekim od najpoznatijih scena iz prva dva filma.

Unatoč tome što će Terminator biti isti, Johna Connora će glumiti Jason Clark, Sarah Connor Emilia Clarke, a Kylea Reesea će u ovoj verziji odglumiti Jai Courtney. Terminator: Genesis trebao bi biti novi početak znanstveno fantastične/horor/akcijske sage koja će se sastojati od tri nova filma i prateće televizijske serije koja će se odvijati u istome univerzumu.

U razgovoru za The Arnold Fans, Schwarzenegger je rekao da snimanje počinje sredinom ili krajem travnja te da će trajati oko četiri mjeseca. Najveći dio filma će snimati u New Orleansu, dok će ostatak biti snimljen u San Franciscu i Los Angelesu. Izjavio je da mu je drago što je redatelj pronašao mjesto za njega u filmu, da se iznimno veseli snimanju, te da smatra da je scenarij fantastičan. Kada je u pitanju scenarij postoje glasine da će biti dosta sličan onome iz filma Povratak u budućnost II, kada je u pitanju putovanje vremenom.

Likovi će posjetiti scene iz originalnog Terminatora i drugog dijela, ali će postojati i treći vremenski period koji će se odvijati u budućnosti. Osim toga, govori se da ćemo ponovno vidjeti originalnu Sarah Connor, detektiva Hala i njezinu cimericu Ginger, dok će iz drugog dijela biti prisutna scena u kojoj T1000 ubija Todda i Jenelle, Connorove udomitelje. Razlog zašto će Terminator i nova ekipa posjetiti ova vremenska razdoblja ima nekakve veze s postojanjem alternativnih realnosti.

 Terminator: Genesis u kina dolazi 1. srpnja 2015. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.