Scenaristi `Fringea´ rade `Ghost´ seriju

Piše: tonymelo

ghost-patrick

Kada su u pitanju nadnaravni romantični filmovi, Ghost s Patrickom Swayzeom, Whoopi Goldberg i Demmi Moore, iza sebe je ostavio rijeke isplakanih suza i neograničen broj parodija na “Unchained Melody” scenu lončarstva. S obzirom na popularnost filma i trenutno stanje uma u Hollywoodu, bilo je samo pitanje vremena kada će se snimiti remake. Pogotovo ako se zna da je originalna verzija druga romantična drama po zaradi ikad, odmah iza Titanica.

Međutim, kada su u pitanju duhovi, vampiri, vukodlaci, vještice i ostala slična gamad, njihova popularnost najveća je na malim ekranima. Serije poput The Walkin Dead, Teen Wolf i American Horror Story haraju televizijskim ekranima, a čini se da bi im se i Ghost mogao pridružiti u tom formatu.

THR izvješćuje da će dobitnik Oscara, scenarist i redatelj Akiva Goldsman (A Beautiful Mind), zajedno s Jeffom Pinknerom (Alias), napisati scenarij za pilot epizodu serije bazirane na filmu Ghost. Pinkner i Goldsman do sada su surađivali kao producenti i scenaristi na Foxovoj znanstvenofantastičnoj drami Fringe. No, kao što smo naučili na primjeru pilot epizode Beverly Hills Cop serije, to ne mora značiti da će serija ikada ugledati svijetlo dana.

Ispod možete pogledati najbolju verziju poznate scene iz filma.

Leave a Reply

Your email address will not be published.