Scarlett Johansson praši turove u novom trileru Luca Bessona

Piše: Sven Mikulec

Gledali smo je kako vitla prašinu u Iron Manu 2. Neovisno o tome što mislim o njenom liku, lijepo ju je bilo vidjeti u akciji i u Avengersima, a raduje i podatak da ćemo je iduće godine ne baš nevino gledati i u nastavku Kapetana Amerike. Međutim, ono što su ptičice duž Sunset Boulevarda počele cvrkutati otkriva nam da će zanosna Scarlett Johansson „male ruke složiti“ s Lucom Bessonom u njegovom najnovijem trileru po imenu Lucy.

Luc Besson u svojem CV-u ima takve naslove kao što su Veliko plavetnilo, Leon, La Femme Nikita i Peti element, ali u ovome tisućljeću nije snimio ništa osobito pamtljivo. Možda će mu baš Lucy, priča o ženi prisiljenoj krijumčariti drogu kojoj ona nekako uđe u tijelo i pretvori je u nevjerojatno moćnog ratnika, vratiti dašak stare slave. U svakom slučaju, Bessonovu odluku da se za glavnu ulogu obrati seks-simbolu posljednjega desetljeća teško da bismo mogli nazvati promašenom.

Dodajmo još samo da Malavita, Bessonov novi film s Robertom De Nirom, Michelle Pfeiffer i Tommyjem Leejem Jonesom stiže u kina kasnije ove godine.

3 komentara za “Scarlett Johansson praši turove u novom trileru Luca Bessona

Leave a Reply

Your email address will not be published.