Sascha Baron Cohen priprema novu komediju

Piše: Valentino Bahun-Golub

Iako Diktator nije baš bio ono što smo očekivali od Borata, ipak je zadovoljio Paramount sa 175 milijuna dolara na box officeu. Zato studio želi zadržati Saschu Barona Cohena u formi, pa je pripremio još jedan projekt, da adaptira čudnu istinitu priču u novu komediju pod nazivom Lezbijka.

Novi film će biti inspiriran Cecilom Chaom, tajkunom iz Hong Konga koji je ponudio 65 milijuna dolara onome tko osvoji srce njegove kćeri i uvjeri je da se ožene.

To već samo po sebi zvuči dovoljno zastrašujuće, no dodatni čimbenik je taj da je Gigi Chao gay, a već je i pobjegla sa svojom partnericom u Francusku gdje su dobili blagoslov od lokalne crkve. Unatoč pomalo ljigavoj ponudi, Gigi je očito još uvijek u dobrim odnosima sa taticom, koji se nikada nije ženio.

Ovo je već drugi projekt kojeg Baron Cohen ima sa Paramountom, u pripremi je i Bond parodija koju radi sa piscem Philom Johnstonom. Trenutno Lezbijka nema scenarij niti ikoga da ga napiše, ali ako će mu se sviđat rezultat, Baron Cohen će vjerovatno glumiti.

Što se tiče njegovog trenutnog rada, gledat ćemo ga kako pjeva u Les Miserables, koji dolazi 11. siječnja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.