Sandler se ne da

Piše: Sven Mikulec

Internetom su se prije nekoliko dana počele širiti glasine da je Adam Sandler (Big Daddy, Waterboy, Anger Management, 50 First Dates, …) smrtno stradao u skijaškoj nesreći tijekom odmora u Švicarskoj, ali je njegov predstavnik ubrzo izjavio da su tračevi potpuno neistiniti i usput osudio takvo ‘neodgovorno novinarstvo’.

Sandler nije jedina poznata osoba koja se ovih božićnih dana mora nositi s glasinama o svojoj smrti – slične informacije već su negirali predstavnici Arethe Franklin, pjevača Aarona Cartera i glumca Charlieja Sheena, čija nas smrt, ako ćemo iskreno, u svjetlu konstantnog problematičnog ponašanja i ne bi previše iznenadila.

Inače, Sandler je jedna od onih ličnosti oko čije se simpatičnosti lome koplja. Ali, voljeli vi njega ili ne, činjenica je da je njegova produkcijska kuća Happy Madison jedna od produktivnijih na području lakih komedija (Deuce Bigalow, Anger Management, Mr. Deeds, Grandma’s Boy, Click, Strange Wilderness, The House Bunny, Grown Ups, …) pa bi njegovu smrt mnogi mogli vidjeti kao pravu tragediju.

2 komentara za “Sandler se ne da

  • Marin Mihalj says:

    Sandler figurira kao “nicest guy in Hollywood”, a i meni je prilično simpatičan. :)

    A o njegovoj filmskoj karijeri? Ja ga volim gledati i kad je blesav i kad se ne trudi (“Click”, “50 first dates”) i kad je blesav i kad se trudi (“Punch Drunk Love” )…

  • Sven Mikulec says:

    Potpisujem. Meni je i u Kliku (retardiran prijevod naslova: Klik za bolji život :/ ) i u ’50 first dates’ odličan, usprkos Barrymoreici koju teško podnosim nekak.

    Ok, kao Mali Nicky me nervirao. Sve ostalo je više-manje simpatično.

Leave a Reply

Your email address will not be published.