Samuel L. Jackson u Black Nativity

Piše: Deni Zgonjanin

Fox Searchlight je odlučio preseliti poznati i cijenjeni gospel mjuzikl Black Nativity na velike ekrane, pod redateljskom palicom Kasija Lemmonsa (Talk to Me). Radnja mjuzikla koji je svoju premijeru doživio još 1961. godine se vrti oko mladića koji za Božić odlazi upoznati svojeg djeda i baku, od kojih nauči važnost vjere i obitelji.

Predstavu je napisao Langston Hughes i postao prva tamnoputa osoba čija se predstava izvodila na Broadwayju. Što se tiče glumaca, projektu neće nedostajati zvjezdanog sjaja, naime svoj nastup su potvrdila 3 velika glumačka imena – Samuel L. Jackson, Angela Bassett i Jennifer Hudson.

Što se tiče Jacksona, on ne samo da će odraditi ulogu djeda, već će odraditi još nekoliko uloga u filmu, zasad nepoznatih. Prilično zanimljivo, moram priznati… On je valjda jedini glumac kojeg bih stvarno volio vidjeti u nekoliko uloga u istom filmu, ponajviše bad ass vrste, no takve ipak nemremo očekivati u ovakvom filmu. No zato nas očekuje njegovo pjevanje? E to vrijedi vidjeti :) !

Leave a Reply

Your email address will not be published.