Saga o Perju – Edward i Bella u “Breaking Dawn” (I)

Piše: Vanja

Zaljubljenici sage o svjetlucavim vampirima vjerojatno željno iščekuju svoje romantične, bljedunjave junake u „The Twilight Saga’s Breaking Dawn Part I” (Bože! Ima li te, zašto ovo „I“) i mogu već uživati u fotkama s otoka Esme pokraj Rio de Janeira, gdje Pattinson i Stewartova bulje sa žudnjom jedno u drugo poput svakog tek vjenčanog para na najmedenijem od svih mjeseci, vozikaju se nabrijanim čamčićima ili se pljuskaju pod vodopadima. Zašto na tom otoku? Pa, kuća je slične svjetlosti poput one Cullenovih u Forku. Na slikama je i vampir kose boje bronce, koji Bellu drži oko struka, s jednom rukom na njenim leđima i… Ali to se ne vidi, naravno. Samo fanovi to vide.

Jao… kako je samo ljutit Edward bio što je upravo prve bračne noći zgrizao jastuk u Bijeloj sobi… pa se ujutro Bella probudila sva nekakva u modricama i pokrivena perjem. Valjda ovi vampiri tako prave djecu, grizu jastuke.

Svijet je poludio. Radi se trailer trailera. Da, dobro ste pročitali. Radi se o 15 sekundi isječkovog isječka, koji će valjda netko i čekati. Odlučila sam, informiranosti svoje radi, od sada ostajati budna do tri ujutro, za slučaj da još neki film zasluži trailer trailera, da mi, zaboga, nešto ne promakne, osobito „No, my God, no – she’s gonna give a birth to a real vampire!“

Iz spojlerskog fer-pleja, trailer trailera nije prikazan na FAK-ovoj stranici, no možete ga pogledati na… drugdje, u određeno vrijeme, za nešto više od 24 sata.

Posljednje poglavlje sage, „Breaking Dawn“, iz nekog je razloga moralo biti rascjepkano pa umjesto da gledamo jedan mrak film, gledat ćemo dva. Mrak filma. Jer za Twilight ne treba svjetlo. Prvi dio će zasvjetlucati u studenove ove godine, dok se za drugi predviđa – kraj 2012. Zbog ovog poželim da su Maje u pravu.

Jedan komentar za “Saga o Perju – Edward i Bella u “Breaking Dawn” (I)

Leave a Reply

Your email address will not be published.