Rupert Friend možda će zamijeniti Paula Walkera u `Agent 47´

Piše: Ana Kundid

rupert-friend

Činjenica da adaptacije video igara prema dosad viđenom variraju uglavnom od loših do solidnih možda nije toliko loša kako se čini na prvu. Ako ćemo se okrenuti prema naprijed, spomenuto samo znači da je preostalo pregršt prostora za kvalitetne projekte takve vrste.

Agent 47 je baziran na videoigri Hitman, a glavni junak je genetski modificiran plaćeni ubojica koji je od malih nogu treniran da bude ono za što je predodređen. Agent 47 se na kraju uspjeva izmigoljiti iz kontroliranog okružja, no to ga ne spriječava da nastavi iskorištavati svoje prednosti u vlastitu korist.

Kreativni tim iza ovog projekta ni ovog puta ne ulijeva previše nade, a jedina svijetla točka reboota bila je nedavno preminula zvijezda Fast and Furiousa, Paul Walker. Nakon nemilog događaja, projekt se ipak diže na noge i producenti filma Agent 47 najavljuju mogućeg novog junaka, glumca tv serije Homeland, Ruperta Frienda.

Nakon snimljenog Hitmana 2007., nadolazeći reboot video igre bit će redateljski debi Aleksandera Bacha, sa Skipom Woodsom (Good day to Die Hard), Kyleom Wardom (Machete Kills) i Mikeom Finchom (Predators),zaduženim za pisanje scenarija.

Leave a Reply

Your email address will not be published.