Rose McGowan progovorila o teškom djetinjstvu

Piše: Filip Jakovljević

Rose McGowan progovorila je o najgorim trenutcima njenog djetinjstva, dok je odrastala u vjerskom kultu. Roditelji mlade zvijezde su bili članovi kulta Children of God dok je Rose odrastala, te su se odselili u Rim, gdje je njen otac bio vođa talijanske sekte. McGowan su učili da bude pokorna kao žena, te je sada otkrila šokantni trenutak iz života u toj organizaciji.

„Niste smjeli imati nikakva nesavršenstva. Ja sam imala malenu bradavicu na mom palcu, i sjećam se da sam hodala jednim hodnikom – otvorila su se vrata i jedan muškarac me zgrabio, odrezao izraslinu sa skalpelom i gurnuo me nazad na hodnik, dok je prst još krvario. Vrlo rano sam odlučila da neću biti kao te žene. One su ustvari bile tamo kako bi seksualno služile muškarcima – muškarci su smjeli imati i više supruga.“ – prisjeća se strašnog trenutka.

Zvijezda serije Charmed i novog Conana dalje govori kako je njen otac kasnije odlučio pobjeći sa svojom obitelji kad je crkva odlučila da podržava seksualne odnose odraslih s djecom, i nikada neće zaboraviti kada su ih jedne noći starješine pokušale uloviti u obližnjoj kući: „Sjećam se da je jedan čovjek pokušao provaliti s maljem. Koliko god bih voljela misliti da sam jaka mislim da bi me slomili da su nas te noći uhvatili. Znam da sam se izvukla za dlaku.“

Obitelj je na kraju napustila Italiju i smjestila se u malom gradiću u Oregonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.