Ron Perlman o ‘Hellboyu 3’: Mislim da postoji šansa

Piše: tonymelo

Na domjenku vezanom uz promociju Pacific Rima koji se održao prošlog vikenda, Ron Perlman je s novinarima podijelio svoje mišljenje o mogućem snimanju trećeg dijela Hellboya.

Pacific Rim kao najnovija suradnja Guillerma del Tora, koji je režirao oba Hellboya, i Rona Perlmana, koji je utjelovio glavnog lika u tom serijalu, pokazala se kao izvrsna prilika za raspravu o mogućoj novoj ekranizaciji ovog stripovskog junaka. Unatoč tome što nije postignut nikakav napredak u realizaciji trećega dijela još od 2008. godine kada je u kinima zaigrao Hellboy II: The Golden Army, Perlman smatra da se još uvijek isplati nadati. Kao glavni razlog zbog kojeg projekt nije zaživio navodi se del Torov pretrpan raspored i nedostatak interesa u Hollywoodu.

Perlman je izjavio sljedeće:

Svaki puta kada pričam s Guillermom, ova tema iskrsne. Vjerujte mi, kada smo snimili drugi dio Hellboya, obojica smo bili toliko iscrpljeni da ga niti jedan od nas nikada više nije htio vidjeti. No nakon godinu dana shvatio sam koliko mnogo smo tražili od fanova da ulože u ovu sagu, a nismo im ponudili konačno razrješenje. Hellboyju je pri njegovom rođenju prorečeno da će uništiti Zemlju, neovisno o tome što je on odgajan kao sila dobra. To razrješenje leži u trećemu dijelu koji će biti iznimno teško snimiti i koji će morati biti dvostruko skuplji. Svejedno, mislim da postoji šansa.

Na kraju je samo nadodao da su i on i Guillermo zainteresirani te da bi i Selma Blair i Doug Jones pristali reprizirati svoje uloge te da je u pitanju samo „pronalazak nekoga tko smatra da postoji ćup zlata na kraju duge.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.