Ron Howard puni svoj raspored režiranjem filma `Mena´

Piše: Tena Strahinec

ron-howard-rush

Redatelj Ron Howard zatrpao se režiranjem nekoliko filmova poput In the Heart of the Sea o kojem smo već pisali te koji bi trebao doploviti u kina 15. ožujka iduće godine. O njegovoj adaptaciji popularne knjige Inferno Dana Browna u kojem ćemo gledati Toma Hanksa u glavnoj ulozi novih vijesti nema.

Plan je da Inferno stigne u kina također iduće godine u prosincu. Howard radi i na režiranju filma Mena prema istinitoj priči o trgovcu oružjem i drogom Barryju Sealu koji se, nakon što je izgubio posao pilota, malo više posvetio sebi: radio je s uzgajivačima marihuane i kokaina te smjestio posao u grad Menu gdje je upravljao avionima koji su prenosili drogu i oružje. Detaljnija radnja je tu:

„Prema istinitoj priči o Barryju Sealu, korpulentnom pilotu koji je u 1980ima bio opskrbljivač oružjem i drogom za CIA i kartel Medellin koji mu je skončao život pucnjem iz pištolja. U naslovu filma je grad Mena u Arkansasu gdje se dilanje drogom odvijalo pod nosom Ronalda Reagana, Georgea H.W. Busha i tadašnjeg guvernera Billa Clintona.“

Ironično, moto spomenutog grada/legla droge je: „tamo gdje se dobre stvari događaju.“ Kako će Howard izrežirati i tko će glumiti korumpiranog pilota saznat ćemo uskoro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.