Ron Burgundy objavljuje memoare

Piše: Ivo Skocic

Legendarni voditelj vijesti sa sandieškog kanala Action 4, Ron Burgundy, odlučio je izdati memoare pod nazivom: “”Let Me Off at the Top! My Classy Life and Other Musings”, javlja New York Times. Predviđa se da će knjiga doletjeti na police 19. studenog, mjesec dana prije Burgundyjevog povratka u kino dvorame s Anchormanom 2.

Knjiga, koja je tie-in već spomenutog filma, dozvolit će Burgundyju da “podijeli osobne anegdote o ženama koje je tresnuo u svome životu, njegovom psu Baxteru, i njegovom legendarnom timu voditelja. Usput će i davati savjete o nizu tema koje su njemu bitne.”

U spomenutom filmu, Burgundy kao najomiljeniji voditelj iz San Diega vraća se ispred kamera, zajedno sa svom svojom ekipom i osvaja prvi državni 24-satni kanal s vijestima.

Will Ferrell, Christina Applegate, Steve Carell, David Koechner, Paul Rudd, Kristen Wiig, James Marsden, Dylan Baker, Meagan Good, Harrison Ford, Greg Kinnear, Josh Lawson, Vince Vaughn, Luke Wilson i Nicole Kidman se pojavljuju u filmu Adama McKaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.