Rogue izrezana iz `X-Men: Days of Future Past´

Piše: Tena Strahinec

Anna-Paquin-rogue-days-of-future-past

Ove godine u siječnju najavljeno je da se u nadolazećem X-Men: Days of Future Past vraćaju Iceman, Kitty Pryde i Rogue, no tijekom rezanja bilo je materijala viška pa tako nećemo gledati jedan od navedenih likova – Rogue. Hugh Jackman opisao je Days of Future Past kao tri filma u jednom tako da se glumica Anna Paquin, iako je sve već snimljeno, neće vratiti u kina. Kako ljubitelji Rogue ne bi ostali zakinuti, njene scene će se najvjerojatnije moći pogledati na DVD-u. Fanovi diljem svijeta su, nakon što su čuli da je Rogue izbačena, izgubili interes za film, no eto – ipak su dobili razlog da pogledaju ekstra scene na DVD-u.

Redatelj Bryan Singer cijelu je priču potvrdio i komentirao: „Nažalost, izrezali smo jednu scenu u kojoj je bila Anna Paquin, i njen lik Rogue. Iako je u materijalima i dio filma, neće se pojaviti u njemu.“ Singer je izjavio i da rezanje nema veze s njenom glumom jer on smatra da je sjajna glumica i naglašava da bi opet radio s njom da mu se pruži prilika. Izbačena scena uključivala je Rogue (Paquin), Icemana (Shawn Ashmore), Professora X (Patrick Stewart) i Magneta (Ian McKellan) i misiju spašavanja – dijelovi te scene bili su i u teaser traileru X-Men: Days of Future Past.

Paquin je provela samo tjedan dana na setu i nedavno je izjavila da je razočarana što njen lik nakon tri filma nije dobio dodatne moći i veću minutažu u akcijskim scenama. Hugh Jackman, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Peter Dinklage, Ellen Page, Omar Sy i Halle Berry stižu u 3D u kina 23. svibnja i hoće li u filmu biti uvod ili suptilni hint idućeg nastavka – X-Men: Apocalypse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.