Rodriguez pričao o seriji `From Dusk Till Dawn´

Piše: Tena Strahinec

from-dusk-till-dawn-tv-series

Redatelj Robert Rodriguez dao je intervju o seriji Od sumraka do zore (izv. From Dusk Till Dawn) čija premijera stiže 11. ožujka. Od sumraka do zore je adaptacija njegovog filma iz 1996., a glumačka postava je sljedeća: Don Johnson, Wilmer Valderrama, Robert Patrick, Adrianne Palicki, DJ Cotrona, Jake Busy, Lane Garrison i Zane Holtz. Rodriguez je odlučio snimiti seriju jer nije uspio ispucati sve ideje u filmu, a i velik broj ljudi obožava taj film tako da već ima dosta veliku bazu fanova.

U intervjuu je izjavio da će serija biti prepričavanje filma, ali proširena i obogaćena svime što je bilo natuknuto u filmu, ali nismo uspjeli vidjeti pa mu inspiracije ne fali. Što se glumačke postave tiče kaže da voli stavljati talentirane glumce u uloge s kojima se nisu susreli, što ističe kao svoju posebnost. Čini se da Rodriguezu sve ide glatko –inspiracije ima napretek, a glumci mu sami dolaze preko preporuka njihovih prijatelja, kao Robert De Niro koji se ubacio u film Machete jer mu je George Clooney rekao da ode u Austin i uživa u pustolovini. Na pitanje hoće li snimiti serije Machete, El Mariachi i Spy Kids izjavio je da bi volio u subotnjem jutarnjem terminu prikazivati Spy Kids i Shark Boya jer klinci polude za Shark Boyem.

Kaže da smo u zlatnom dobu televizije, što je jedan od razloga zašto je kreirao vlastitu mrežu El Rey na kojoj će se prikazivati serije koje nijedna druga mreža nema, kao i projekti o kojima su redatelji uvijek sanjali, ali nisu mislili da će biti prihvaćeni. Objasnio je kako funkcionira njegova mreža: „Bob Orci je napravio 2 pilot epizode koje nitko nije htio kupiti, a ja sam mu dao zeleno svjetlo bez pilot epizode za 13 epizoda.“ Uskoro će najaviti s kim od redatelja će surađivati, a nakon Sin Cityja 2 najavio je filmove Nerveracker te Fire and Ice.

from-dusk-till-dawn-tv-series-poster

Leave a Reply

Your email address will not be published.