Rocky se vraća u spin-offu pod naslovom ‘Creed’!

Piše: Tena Strahinec

Dragi čitatelji, velika vijest: Sly Stallone nam se vraća u ulozi Rockyja!

Redatelj Ryan Coogler nadovezat će svoj film pod naslovom Creed na prva tri o Rockyju, dakle – radi se o spin-offu. Rocky će se pojaviti kao mentor unuku Apolla Creeda kojeg je u prethodnim nastavcima glumio Carl Weathers. 42-godišnjeg Creeda je u četvrtom nastavku Rockyja pobijedio ruski boksač Ivan Drago (Dolph Lundgren) te mu zadao smrtonosni udarac – Creed je umro u boksačkom ringu na Rockyjevim rukama. Iako Creedov nadareni unuk (kojeg će glumiti Michael B. Jordan) i ostatak njegove obitelji zbog Creedove uspješne boksačke karijere imaju osiguranu novčanu sigurnost, njegovog unuka nešto vuče u boksački ring zbog čega se počinje baviti boksom i suprotstavlja svojoj obitelji. Za njega nema boljeg mentora od Rockyja, koji se vraća u ring već sedmi put. Michael B. Jordan i Coogler dobili su pozitivne kritike za svoj zajednički film Fruitvale Station – na ovogodišnjem Sundance film festivalu dobili su Grand prix žirija, ali i publike.

Rockyjevi fanovi, da čujemo vaša mišljenja.

3 komentara za “Rocky se vraća u spin-offu pod naslovom ‘Creed’!

 • boksac says:

  Treba se prestat sramotit, Rocky je bio interesantan u 80-tima, ali vec sada je smijesan i vise od toga, jer je danas Sly starac napuhan steroidima i ne razumijem tko ozbiljan ga danas moze ozbiljno shvatit, nemam nista protiv filmova o boksu, ali brate ovaj je vise dosadio svima,sto je previse, previse.moje skromno misljenje ie damke i Rocky 6 bio nepotreban, malo cu se vratit u proslost i podsjetit javnom na film Ima li pilota u avionu 2 gdje je na standu jedne videoteke u buducnosti stajao poster sa ofucanim starcem i nazivom Rocky 80.pametnom dosta.

 • Ja says:

  Super vijest. Nisam mišljenja da se Sly treba ‘prestat sramotit’. Zar se on sramoti? Čovjek je postigao ono o čemu mi možemo samo da sanjamo. Svi filmovi iz Rocky sage su mi predobri i toliko inspirirajući. Mogu ih gledati svaki dan i nikad mi neće dosaditi. Mislim da bi i ovaj film mogao biti veoma zanimljiv. Jedva čekam! :)

 • Sven Mikulec says:

  Slažem se. Bio sam iznimno skeptičan prije zadnjeg dijela, a ispao je vrlo dobar.

  A i ovo je recept s kojim je stvarno teško promašiti

Leave a Reply

Your email address will not be published.