Robin Williams pronađen mrtav

Piše: Ivo Skocic

2

63-godišnji veteran filma i televizije, Robin Williams, pronađen je mrtav u svome domu u ponedjeljak oko podneva. Vjeruje se da je uzrok smrti suicid gušenjem.

Prema njegovom publicistu koji je potvrdio vijest, glumac se već neko vrijeme borio s depresijom te je nedavno ušao u program za rehabilitaciju od zlouporabe ljekova. “Potpuno mi je slomljeno srce. U ime Robinove obitelji, tražim privatnost u našem vremenu žalovanja. Nadamo se da fokus neće biti na njegovoj smrti, već na bezbrojnim trenucima sreće i smijeha koje je donio milijunima,” njegova je žena Susan Schneider izjavila za medije.

Williams je najpoznatiji po svojim komičarskim ulogama, mada mu ni drama nije bila strana: dobio je Oscara za sporednu ulogu u  Dobrom Willu Huntingu 1997., odličan je bio u Društvu mrtvih pjesnika, a većina ga prepoznaje po komedijama poput Mrs. Doubtfire, Jumanji, te po ovogodišnjoj seriji The Crazy Ones.

Nadživjela ga je supruga te troje djece.

14 komentara za “Robin Williams pronađen mrtav

 • Gala says:

  Pa normalno da se nije ubio Shia Lebouf ili Rene Bitorajac već Bog i otac Robin Williams. Pas mater.

 • Sven Mikulec says:

  Uljepšao mi djetinjstvo.

 • Huco says:

  Ovo mi je ubilo dan :(, neka mu je laka zemljica na kraju se dokazuje ona od Jim Carrey-a da su nejdepresivniji ljudi oni koji su stalno nasmješeni i uveseljavaju dr ljude, žalosno ali istinito.

 • Randy says:

  Velika tragedija, odlazak glumca za kojeg sam mislio da je i u privatnom životu pun pozitivne energije. Nastavit će živjeti u prekrasnim filmovima. Nek mu je laka zemlja.

 • DS says:

  Razumljivo je da se ubio jer je oduvijek imao problema s depresijom, odnosno samim sobom i cijelim svijetom. Prepametan za ovo mjesto. Dugo je i izdrzao, pa mu svaka cast.

 • Miro says:

  Počivao u miru, smiješni čovječe.

  I gdje su sad oni idioti poput Jareda Padaleckog, ajde, di su sad. Taj imbecil je srao po Hoffmanu kad je počinio samoubojstvo i onda su neki pravdali Jareda i shvaćali ga, a sad kad je umro još jedan velikan, nema nikog. Dvostruka mjerila. Poanta je nema nitko pravo srati p opreminulom čovjeku. Kasnije može biti rasprave oko toga, ali ovo je trenutak gdje nije mjesto za to kao ono smeće od Jareda.

 • DS says:

  Nije srao po glumcu nego je rekao da umrijeti od droge u 46-oj nije tuzno nego besmisleno i glupo.

 • Miro says:

  Srao je itekako. Pročitaj ponovo što je napisao. Nije se ni sažalio u tom trenutku već odmah udrio. Zašto sad nije taj imbecil. I onda naravno njihovim teen fanovima to normalno. Tako je i na onom forumu hr par imbecila se našlo i pravdalo. A sad ništa. Licemjeri. Počivali u miru oboje.

 • DS says:

  Daj mi link pliz.

 • DS says:

  Evo našao sam nekoga tko se israo.

  addictinginfo.org/2014/08/12/gop-and-fox-news-robin-williams-death/

 • Miro says:

  Hahahahaha, dobar si.

  Jedva čekam novu epizodu Colberta. Baš me zanima što on ima za reć.

 • DS says:

  Ispada da su mnogi amerikanci potpuno pomahnitali sa smrcu Williamsa, iz nekog razloga se njime sluze za provociranje bilo koje protivnicke strane koja postoji. Bolesnici.

 • Miro says:

  Ne samo te već i mnogi su na twiteru pisali da je umro Robbie Williams. Toliko su blesavi da odmah idu na twiter i sažaljavat se, a da prije ne provjere. Ne shvaćam takve pogreške koliko god su im imena slična.

Leave a Reply

Your email address will not be published.