Robin Williams kao Dwight D. Eisenhower

Piše: Jelena Djurdjic

O filmu redatelja Leeja Danielsa (Precious) svi smo već čuli ponešto jer riječ je o filmu u kojem se očekuje Oprah Winfrey na velikom platnu. Sad za fanove voditeljice i to je cijenim dovoljno da jedva čekaju premijeru, ali obrisi priče koje Lee otkriva postepeno sve više intrigiraju javnost.

Najnovija vijest je da će u filmu o batleru, nadahnutog naziva The Butler, u ulozi američkog predsjednika Eisenhowera zaigrati Robin Williams. Inače, ovo će vas šokirati već vidim, film se radi po istinitoj priči! i prati život Eugenea Allena,  batlera koji je služio u Bijeloj kući od 1952. do 1986. godine. Forest Whitaker igra Allena, Oprah Winfrey suprugu mu, a David Oyelowo sina. Daniels će iskoristiti priliku i za sam bog zna koliko poznatih povijesnih ličnosti koje će prodefilirati kroz film odabrati poznata i atraktivna imena, od kojih su za sad poznata, pored Williamsa, i John Cusack, Alan Rickman, Terrence Howard, Vanessa Redgrave, Jane Fonda, Colman Domingo, Minka Kelly.

Trenutno razmišljam koliko je u stvari sebično nečiji život, i to pravi stvarni, svesti na dva sata filma. But than again, meni neće dati ni toliko.

Leave a Reply

Your email address will not be published.