Roberto Orci želi vratiti ’Star Trek’ na male ekrane

Piše: Tena Strahinec

roberto-orci

Producent Roberto Orci proširio je glasinu na Twitteru da će se možda serija Star Trek vratiti na ekrane. Orci tvrdi da je bio na sastanku te da je CBS izrazio želju za snimanjem legendarnog Star Treka. Kako se približava 50. obljetnica Star Treka, kako bolje proslaviti nego vraćanjem na početak. Ovo je potencijalno dobra vijest za sve fanove, no reakcije ovise o smjeru u kojem će se serija kretati, ako će se uopće realizirati. Star Trek serija bi mogla biti smještena u isto vrijeme kao i filmovi, kad Enterprise počinje svoju petogodišnju misiju – s novim likovima, novom pričom i pokojim cameo prikazom glumaca iz filmova. A možda ćemo se iznenaditi.

Orci i scenarist Alex Kurtzman zaposleni su oko nove serije Sleepy Hollow koja je nedavno počela na Foxu, nastavka Amazing Spider-Mana, a i novog Van Helsinga i Mumije. Što se Star Treka tiče, vidjet ćemo hoće li se serija uspjeti probiti na ekrane i kako će to sve skupa izgledati.

Jedan komentar za “Roberto Orci želi vratiti ’Star Trek’ na male ekrane

  • danijel.82 says:

    Kad je u pitanju TV-serijal Star Trek, za mene, kao i većinu, definitivno najbolji produkt je ST: The Next Generation. Iskreno, najava nove serije me nije previše oduševila. Ali, svako ostvarenje zaslužuje svoju šansu na milionskom auditorijumu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.