Roberto Orci otkrio radnju i negativce `Star Treka 3´

Piše: Iva Bucić

roberto-orci

Redatelj novih Enterpriseovih avantura, Roberto Orci, otkrio je par sitnica o trećem Star Treku. Film bi trebao biti spreman 2016. godine, kada se slavi 50. godišnjica slavne franšize.

U razgovoru za Humans From Earth, rekao je da će se radnja Star Treka 3 nadovezati na kraj Into Darknessa. Znači, početak filma poklapat će se s početkom serije, pa će likovi, koji su se u prethodna dva nastavka razvijali, sada biti najsličniji originalu.

Orci će posadu poslati na petogodišnju misiju na kojoj će, zahvaljujući novim tehnološkim dostignućima, imati prilike sresti nikad viđene vrste malih zelenih. Fanovi su u ovom nastavku očekivali tenzije među Federacijom i Klingoncima, a Orci odmahuje rukom i kaže: „Horte će biti glavni negativci“.

Malo je vjerojatno, doduše, da će imati pretjerano važnu ulogu – u epizodi The Devil in the Dark po prvi smo put sreli ovu vrstu. Mama Horta, zadnja predstavnice svoje vrste, čuva jaja dok se iz njih ne izlegu mali Hortići. Dodao je Orci još: „U dubokom su svemiru sada. Pogledajmo čega ima tamo gore“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.