Robert Rodriguez opet razočarao fanove

Piše: Deni Zgonjanin

Robert Rodriguez je fenomenalni Sin City snimio sada već davne 2005. godine, a od onda svake godine dobivamo mrvice informacija o snimanju nastavka. Posljednja je bila da Rodriguez čeka scenarij za nastavke Machetea i Sin Cityja, te da će njegov idući film najvjerojatnije biti remek djelo Franka Millera.

No eto, ispalo je tako da je scenarij za prvu franšizu simpatično odvratnog Dannyja Trejoa završen prije, što izaziva podsmjeh, jer ispada da sedam godina nije dovoljno vremena za napisati scenarij. Bilo kako bilo, Machete Kills je Rodriguezov idući projekt, a što se tiče glumačkih uloga, Rodriguez je jasno izjavio ” Svi koji nisu masakrirani u prvom dijelu, vrati će se u nastavku”. Znači, Trejo je ponovno glavna uloga, a radnja filma zvuči kao da je scenarij pisao Dr. Evil, naime Machetea će ovaj put unajmiti američka vlada da zaustavi ekscentričnog milijunaša i vođu kartela koji je skovao plan kako zaratiti cijeli svijet pomoću nekog oružja iz svemira. A oružje je Chuck Norris… Ne, da bar, ali ipak ne.

Snimanje bi trebalo početi u četvrtom mjesecu, a ako nekog zanima hoće li Sin City uslijediti nakon ovoga, moje osobno mišljenje je da nastavak istog nikad nećemo ni vidjeti… Bojim se da će Bruce Willis i Mickey Rourke odapeti dok ovi završe scenarij…

Leave a Reply

Your email address will not be published.