Rob Zombie i Bret Easton Ellis planiraju suradnju za realizaciju serije o obitelji Manson

Piše: Ivan Andrijanić

manson

Redatelj Roman Polanski poznat je uglavnom po svojim filmovima mračne i dosta tjeskobne atmosfere, pogotovo ako je suditi početku njegove filmografije, i naslovima kao što su Repulsion, Rosemary’s Baby ili The Tenant. Na stranu fiktivni svijet, ni onaj stvarni nije mu bio ništa ljepši. Već kao dijete osjetio je nacizam iz prve ruke, gdje je proveo određeno vrijeme u getu, a negdje tokom 1969. godine, tada trudnu ženu Sharon Tate usmrtila mu je i „obitelj“ Manson, predvođena Charlesom.

Famoznim Poljakom pozabavit ćemo se neki drugi put, ovdje ćemo ipak pričati o zloglasnoj obitelji. Charles Manson bio je uvjeren da se bliži rat bijelaca i crnaca, te je u svoju filozofiju spojio hipijevsku kulturu i osobni ekstremizam.

Glazbenik i redatelj Rob Zombie, poznat po prilično zanimljivom The Devil’s Rejects odlučio je snimiti seriju o Mansonovima za Fox. Kako sam kaže, tom pričom opsjednut je još od djetinjstva, i odlučio je realizirati vlastitu viziju. Na scenariju će raditi kultni američki pisac Bret Easton Ellis, tvorac nimalo manje zlogasnog fiktivnog lika Patricka Batemana, te njegova brata Seana.

Obećavajuća suradnja i tema, nadajmo se najboljem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.