Režiser ‘Jackassa’ planira biopic o bandu Mötley Crüe

Piše: Ana Kundid

Jeff-Tremaine

Nakon snimljena četiri nastavka Jackassa, redatelj Jeff Tremaine sprema još jednu poslasticu za ljubitelje burnih i bučnih filmskih scena.

Sljedeći na redu je biopic o popularnom heavy metal bandu 80-ih, Mötley Crüeu, naziva The Dirt, temeljenom na autobiografskom romanu The Dirt: Confessions of the World’s Most Notorious Rock Band. Film će se bazirati na kronološkom slijedu sazrijevanja benda, od svirki po lokalnim pubovima, do stjecanja gigatskog zvjezdanog statusa i života preplavljenog porocima droge, sexa i opće razuzdanosti.

Adaptacija knjige je već neko vrijeme u planu, a među spominjanim režiserima našao se i David Fincher koji je na projektu trebao surađivati sa Paramountom. S druge strane, Tremaine planira isto već dulje od deset godina,pa se nadamo se da će mu se utrošene godine i isplatiti.

Filmu bi trebao asistirati i Tom Kapinos koji će dodatno dotjerati radnju, a sudeći prema uspjehu njegove Kalifornikacije, opscenih dijelova ne bi trebalo manjkati. Produkcija filma počinje iduće godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.