Remake Robocopa ipak bez Dr. Housea

Piše: Deni Zgonjanin

Iako smo najavili kako će Hugh Laurie utjeloviti glavnog negativca u remakeu kultnog Robocopa, danas nam dolazi vijest da do toga ipak neće doći. Navodno su pregovori između njega i producenata filma zapeli i suradnja je otkazana. Šteta jer bi mnogi fanovi Dr. Housea voljeli vidjeti Hugha u “jačim” ulogama u Hollywoodu, koje su ga kroz cijelu karijeru nažalost zaobilazile.

Producenti se sad okreću potrazi za novim tumačem, a neki portali tvrde kako je sada glavni favorit za dobivanje uloge Clive Owen, glaumac koji je nakon uspješnog proboja u Hollywood pomalo nestao sa scene pa bi mu ova uloga prilično oživjela karijeru.

Podsjetimo se, remake Robocopa režira Jose Padilha, a glumačku ekipu čine prilično jaka imena poput Joela Kinnamana, Samuela L. Jacksona, Garyja Oldmana, Jayja Baruchela, Abbie Cornish, Michaela K. Williamsa i Jackieja Earlea Haleyja. E da, još bih samo napomenuo da je scenarij za film dospio u javnost prošlog tjedna, a prvi komentari su nevjerojatno negativni. Navodno nas u ovoj verziji očekuje Robocop inspiriran Iron Manom, na način da će imati više high tech odijela koja baš i ne izazivaju strahopoštovanje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.