Remake Policijske akademije pronašao redatelja

Piše: Deni Zgonjanin

New Line Cinema je odabrala Scotta Zabielskog da režira remake kultne komedije Policijska akademija. Ovim bi filmom Zabielski trebao ostvariti redateljski debi, iako nije baš neiskusan u režiji, naime režirao je nekoliko epizoda ludo popularne serije Comedy Centrala, Tosh.0. Zanimljivost vezana za njega jest to što je završio pravu policijsku akademiju i postao rezervni policajac u West Hollywoodu.

Originalna Policijska akademija je snimljena 1984. godine i doživjela je čak 6 nastavaka, svaki gori od prethodnika. Osobno bih prije desetak godina mogao reći da obožavam ovaj film no nakon što su nas HRT, Nova i RTL toliko puta silovali sa reprizama istog, jednostavno više ne podnosim film pa mi ideja remakea zvuči dosta privlačno…

2 komentara za “Remake Policijske akademije pronašao redatelja

  • Danijel.82 says:

    Apsolutno nepotreban projekat, a čak su se pre nekoliko godina pojavile glasine o snimanju 7. nastavka sa originalnom postavom. Koliko god sam nekad gotivio tu ekipu, bilo je iluzorno misliti da će oni biti nosioci nove priče, s obzirom da su već prilično ostarili. Na žalost, David Graf (Tackleberry) i Bubba Smith (Hightower) su preminuli. Možda će u remakeu samo neki iz glavne postave dobiti cameo-uloge.

Leave a Reply

Your email address will not be published.