Redateljska verzija Avengersa će trajati 3 sata!

Piše: Deni Zgonjanin

Joss Whedon je jučer davao intervjue povodom premijere Avengersa 4. svibnja, i natuknuo koja nas filmčina ustvari očekuje. Kino verzija filma će trajati dva i pol sata, dok ćemo na DVD-u dobiti punu redateljsku verziju koja traje čak tri sata!

Tvrdi da Marvel nije inzistirao na skraćivanju filma na dva sata, već je podupirao trajanje od dva i pol zato jer nije želio izostaviti međuodnose Avengersa, ali je zato natjerao Whedona da izbaci sve što nije imalo veze sa Avengersima kao cjelinom, poput scena gdje Kapetan Amerika susreće ljubav svojeg života, sada staru ženu ili onu gdje saznajemo u kakvoj osami živi Kapetan Amerika.

Neki su američki novinari imali priliku već sad odgledati film na novinarskim projekcijama pa sad nakon što su im se slegnuli dojmovi tvrde da je film odličan. Navodno se strepnja da će toliki broj likova utjecati na minutažu nekih nije ostvarila te su svi dobili dovoljno vremena za dominiranje ekranom. Ja osobno sam sudeći po traileru imao osjećaj da će lik Hulka biti strašno dosadan i najmanje zastupljen, ali izgleda da to ipak nije slučaj. Novinari tvrde da je Mark Ruffalo odradio odličan posao te zajedno sa svojim alter egom totalno ukrao film, što mi zvuči pomalo nevjerojatno, ali ajde, vidjet ćemo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.