Redatelj ‘Harryja Pottera’ režirat će remake ‘Scarfacea’

Piše: Ana Kundid

David Yates, redatelj koji je široj publici poznat po režiranju četiri filma iz Harry Potter serijala, u pregovorima je za snimanje remakea popularnog Scarfacea.

Ovo je treći film pod istim nazivom, što će reći da smo dosad dva puta imali prilike gledati Scarface. Prvi  je manje poznati film Howarda Hawksa iz 1932. godine, a drugi proslavljena verzija iz 1983. s Tonyjem Montanom, kojeg je izvrsno odigrao Al Pacino. Očigledno Universal smatra da generacija 21.stoljeća  također zaslužuje imati svog dirigenta kriminalnog orkestra, ovaj put s Davidom Yatesom u režiji.

Film je najavljen za 2014. godinu, a pripreme oko obnašanja raznoraznih dužnosti traju već neko vrijeme. Još nismo izviješteni o pojedinostima priče koja će ovjekovječiti budućeg gangstera u potjeri za američkim snom, no znamo da će se time u predstojećem vremenu moći zabavljati scenarist kojeg odaberu, s time da je zadnje ime koje se pojavilo u kombinacijama bilo ono Davida Ayera (Dan obuke, U-571, End of Watch, Brzi i žestoki).

Valja napomenuti da je Yates trenutno u pregovorima za još jedan remake – Tarzan Warner Brosa. Nema sumnje da se radi o iznimno talentiranom redatelju, samo ne smijemo gubiti nadu da će i glumačka postava biti jednako uspješna. Pokušaj da se nadmaši fantastični Al Pacino bit će svakako zanimljivo vidjeti.

Jedan komentar za “Redatelj ‘Harryja Pottera’ režirat će remake ‘Scarfacea’

Leave a Reply

Your email address will not be published.