Redatelj `Godzille´ snima prvi `Star Wars´ spinoff film

Piše: tonymelo

GODZILLA

Nedavno smo imali priliku vidjeti J.J. Abramsa na setu novog Star Wars filma, a sada nam pristižu nove vijesti vezane uz Star Wars. Gareth Edwards, redatelj Godzille i manjeg filma Monsters kojim se probio u Hollywoodu, preuzet će redateljsku stolicu prvog Star Wars spinoff filma.

Studio Lucasfilm jučer je potvrdio da film u kina dolazi 16. prosinca 2016., a ako su glasni istinite, glavni lik bit će Yoda, Han Solo ili Boba Fett. Premda su scenarij trebali napisati Lawrence Kasdan i Simon Kinberg, otkriveno je kako će taj teški zadatak na sebe preuzeti Gary Whitta, scenarist filmova Book of Eli i After Earth. U planu su ukupno tri spinoff filma koja će u kina dolaziti u razmaku od dvije godine.

Svi oni koji se brinu da će zbog ovog novog angažmana Edwards odustati od snimanja drugog i trećeg nastavka Godzille, mogu slobodno odahnuti. Thomas Tull, CEO studija Legendary, potvrdio je kako je izvorna ideja bila da se nakon prvog dijela Edwards posveti nekom novom projektu, a da se nastavku Godzille vrati tek kada scenaristi smisle zanimljivu priču.

Leave a Reply

Your email address will not be published.