Ray Fisher dobio ulogu Cyborga u `Batman vs. Superman´

Piše: Tena Strahinec

ray-fisher

Jedan od najiščekivanijih filmova bliže budućnosti postaje sve krcatiji. Batman vs. Superman privukao je mnogo pozornosti svojim likovima poput Supermana (Henry Cavill), Batmana (Ben Affleck), Wonder Woman (Gal Gadot) i Lexa Luthora (Jesse Eisenberg), o kojima smo se već puno raspisali.

Pala je vijest da im se pridružuje još jedan, a to je Cyborg kojeg će utjeloviti glumac Ray Fisher. Iako Cyborg neće imati veću ulogu u već mjesecima i dalje bez službenog naslova BvsS-u, njegovo pojavljivanje u budućim filmovima DC Comicsa je, prema svemu sudeći, garantirano. Fisher je poznatiji po ulogama na kazališnim daskama poput uloge Muhammada Alija u broadwayskoj predstavi Fetch Clay, Make Man. Što se njegovog lika tiče, Cyborgovi roditelji bili su znanstvenici koji su ga, vođeni zdravim razumom i čistom roditeljskom ljubavi, podvrgnuli brojnim eksperimentima. Kako to obično biva, jedan je eksperimentić pošao po zlu i tijelo mladog Victora Stonea – budućeg Cyborga – je izmasakrirano. Cavill je komentirao lik Cyborga: „Mislim da bi stvorio nevjerojatan most između superheroja i čovječanstva.“

Cyborg1

Još ne znamo u kojem ćemo ga kontekstu gledati 6. svibnja 2016., kad nastavak Man of Steela slijeće u kina diljem svijeta. Uz navedene glumce pojavit će se ponovno Amy Adams, Diane Lane i Laurence Fishburne (ne Samuel L. Jackson!) te novaci Jeremy Irons i Holly Hunter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.