Radi se na nastavku `Johna Wicka´

Piše: Ivo Skocic

John Wick

Akcijski triler Keanua Reevesa John Wick jedno je od najvećih financijskih iznenađenja ove jeseni – na budžet od jedva 20 milijuna dolara zaradio je 78 milijuna na svjetskim kino blagajnama. Film je upravo izišao na Blu-ray i DVD, a ekipa portala movies.com je iskoristila priliku za popričati sa redateljem i koordinatorom kaskadera Chadom Stahelskijem i Davidom Leitchom koji su rekli da već spremaju nastavak:

„Imamo ideje već danima i bez ikakvog razmišljanja znamo da možemo imati još bolju akciju nego u originalu. Stvar je priče i koliko volite likove. To je uvijek najbitnije. Ako ima akcije ali i lika kojeg publika nije prihvatila onda film nećete pogledati. Pogledajte bilo koju akcijsku zvijezdu, bilo Harrisona Forda ili Liama Neesona ili Roberta Downey Juniora, odaberite bilo koje ime – prvo će te zavoljeti lika. Dobra akcija, loša akcija, volite ih u akciji. Zato želimo biti sigurni da imamo priču i lika kojeg će svi voljeti i onda ćemo to zapapriti sa akcijom i obećavamo vam da će biti zakon.“

Rekavši to, nisu spominjali ništa oko povratka Keanua Reevesa, no u međuvremenu, ovaj duo se sprema režirati novi film baziran na stripu sa Chrisom Prattom u glavnoj ulozi, Cowboy Ninja Viking.

Leave a Reply

Your email address will not be published.