Puna sezona za del Torove vampire

Piše: Tena Strahinec

the_strain

Krajem rujna prošle godine pisali smo o tome da stiže još jedna vampirska serija na TV, a radi se o seriji redatelja Guillerma del Tora, The Strain. I bome je stigla: FX je otkupio 13 epizoda trendy vampirske zabave. Kažu da su jako uzbuđeni i zainteresirani za seriju koja je vizualno odlična te popraćena sjajnom glumom.

Za one koji nisu upoznati s radnjom, radi se o vampirskom virusu koji se širi New Yorkom i ljudima koji ga pokušavaju zaustaviti. S obzirom da se radi o del Toru, možemo očekivati vampire/human fajtove, šokove i dobru priču. Glumačka postava je: Corey Stoll, Richard Sammel, Mia Maestro, Sean Astin, Kevin Durand, Natalie Brown, Jonathan Hyde, Robert Maillet, Jack Kesy, Ben Hyland i Miguel Gomez.

Del Toro neće režirati cijelu sezonu jer ima posla s hororcem Crimson Peak, kojeg jedva čekamo. Produkcija serije počinje ove godine u Torontu, a pilot epizodu moći ćemo gledati već u srpnju iduće godine. Iako je del Toro tek nedavno izjavio da radi na pilot epizodi, The Strain je odmah zauzela svoje mjesto u programu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.