Prvi pogled u `Sin City 2´

Piše: Iva Bucić

sin-city-dame-500

Fanovi Sin Cityja, nakon gotovo desetljeća čekanja, konačno će 22. kolovoza dobiti drugi nastavak pod nazivom Sin City: A Dame to Kill For. Objavljeno je nekoliko fotografija, no puno je bolja vijest da su Robert Rodriguez i Frank Miller totalno nabrijani na treći nastavak.

Osim već otprije poznatog Marva (Mickey Rourke) i Nancy (Jessica Alba), na fotografijama možemo po prvi put vidjeti Johnnyja (Joseph Gordon-Levitt), kockara za kojeg se teško može reći da ima sreće.

Nancy je u prvom dijelu glumila damu u nevolji koju je Harrigan (Bruce Willis) većinu filma spašavao, no nakon njegove smrti se promijenila i sada je željna osvete.
Osim Marva, Nancy i Johnnyja, važnu ulogu igra i Dwight (Josh Brolin) s manipulativnom bivšom Avom Lord (Eva Green).

Iako je premijera zakazana za skoro pola godine, to ne sprječava Rodrigueza i Millera da već planiraju treći nastavak.
U nedavnom intervjuu za SiriusXM, Rodriguez je otkrio daje Miller potpuno zadovoljan kako Sin City: A Dame to Kill For izgleda u ovoj fazi, i da je spreman za treći dio. Naravno, veliku ulogu u tome igra uspjeh koji će drugi dio imati, ali valjda će Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green, Mickey Rourke, Jessica Alba, Bruce Willis, Rosario Dawson, Jaime King, Dennis Haysbert, Christopher Meloni, Jeremy Piven, Ray Liotta, Juno Temple…i ostatak ekipe privući publiku u kina.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.