Prve `Big Hero 6´fotografije

Piše: Tena Strahinec

Big-hero-6-concept-logo

Disney voli snimati filmove o prelijepim princezama s nelogičnim fizičkim karakteristikama i zapletima u pričama, kao i one o fantastičnim svjetovima. U ovu drugu kategoriju uklapa se Big Hero 6.

Radi se o adaptaciji Marvelovog stripa iz devedesetih kojeg su kreirali Duncan Rouleau i Steven T. Seagle. Glavni likovi priče su mladi Hiro Hamada i njegov robot Baymax koji se udruže s novopečenim borcima protiv kriminala kako bi spasili njihov grad od negativaca, gotham-style. Tim boraca čine ovisnik o adrenalinu Go Go Tamago, frik Wasabi No-Ginger, kemičar Honey Lemon i fan Fred. Odnos Hira i Baymaxa je, kako je ko-redatelj Don Hall izjavio, „kucajuće srce filma“.

Glumci koji će posuditi glasove još nisu najavljeni, no proširilo se da su Maya Rudolph (Ljeto za sjećanje), Jamie Chung (Sin City: A Dame to Kill For) i T.J. Miller (Kako izdresirati zmaja 2) u igri.

Robot Baymax u početku izgleda kao Michelin Man, no na fotkama možete vidjeti njegovu naglu preobrazbu. Naime, Hiro mu pomogne da dobi upgrade te se pretvara u badass robota. Iako ne previše temeljen na stripu, film će spojiti američku i japansku kulturu. Ako vas zanima na koji će način to izvesti navratite u kina 7. studenog ove godine. Mi vam donosimo prve fotke iz filma, a danas ćete u nekom kutku interneta moći pogledati i njegov trailer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.