Prva fotka Charlize Theron u filmu ‘Dark Places’

Piše: Nikolina Demark

_DSC1203.NEF

Izašla je prva fotka Charlize Theron u filmu Dark Places, ekranizaciji istoimenog bestsellera autorice Gillian Flynn. Theron glumi Libby Day, ženu koja je u dobi od sedam godina svjedočila ubojstvu cijele svoje obitelji i na sudu optužila brata za masakr. Godinama kasnije, kontaktira ju ekipa fanatika opsjednutih rješavanjem zloglasnih slučajeva pa Libby mora ponovno iskopati cijelu tu jezivu priču i suočiti se s istinom o onome što je zbilja doživjela kad je bila mala…

Za režiju filma zadužen je Gilles Paquet-Brenner, a osim Charlize, glumačka ekipa uključuje Nicholasa Houlta, Chloë Grace Moretz, Christinu Hendricks i Dreu de Matteo.

Zgodno je spomenuti i da je Flynn impresivno utržila filmska prava na svoje romane – uz adaptaciju Dark Places, trenutno je u toku i ekranizacija romana Gone Girl kojeg snima David Fincher.

_DSC1203.NEF

Jedan komentar za “Prva fotka Charlize Theron u filmu ‘Dark Places’

  • Upravo čitam Gone Girl koji treba biti adaptiran uskoro i moram reći da me Gillian nije baš oduševila kao pisac, Gone Girl je za sada samo solidna knjiga, ništa ekstra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.