Procurile fotke sa seta `Star Wars VII´

Piše: tonymelo

star-wars-episode-7

Snimanje sedmog nastavka Star Wars franšize započelo je prošli mjesec u Abu Dhabiju, a TMZ se uspješno dočepao tajnih-nikad-viđenih-čuvanih-u-središtu-Pentagona, fotografija sa seta. Slike možete pogledati ispod, no prije nego što se upustite u razgledavanje, slijedi još jedna zanimljiva vijest. Lupita Nyong’o i Gwendoline Christie pridružile su se glumačkoj ekipi Star Wars: Episode VII.

lupita-gwendoline

Od trenutka kada je u javnost izašla informacija o sastanku mlade dobitnice Oscara Lupite s redateljem J.J. Abramsom, glasine o mogućem angažmanu nisu prestajale. Sada napokon znamo da gdje je bilo dima, ima i vatre. Osim nje, glumačkoj ekipi pridružila se i Christie koja trenutno glumi Brienne of Tharth u hit seriji Game of Thrones. Čini nam se kao savršen izbor za nekog Sith Lorda.

Što se tiče fotografija, sigurno će vam u oko upasti ogromno, nosorogasto, ali bez roga, biće. Poznato je da je za potrebe pokretanja tog stvorenja u njegovoj unutrašnjosti bilo petoro ljudi i smatram da je iznimno pohvalno što je Abrams odlučio ne koristiti CGI, ako nije apsolutno neizbježno. Film u kina dolazi 18. prosinca iduće godine, a sada ću vas ostaviti da u miru uživate u novim slikama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.