“Prijetila je da će me ubiti”

Piše: Filip Jakovljević

Glumac Daniel Baldwin je zatražio razvod nakon što mu je žena navodno prijetila da će ga ubiti, i to više puta pred njihovom djecom.

Zvijezda filmova Vampires i Born on the Fourth of July podzela je pravne korake prema razvodu od svoje supruge Joanne, rekavši kako na taj način želi zaštiti sebe i svoje dvije kćeri, trogodišnju Avis i jednogodišnju Finley.

Baldwin kaže kako je veliki broj njihovih svađa u zadnjih 6 mjeseci završio nasilno, te je prije nekoliko dana čak podnio i zahtjev za zabranom prilaska protiv svoje supruge.

U podnesenim dokumentima navodi: „Joanne je izašla iz sobe i izjavila kako je upravo gledala film o ženama koje su ubile svoje supruge. Rekla je: ‘Sada znam kako to napraviti, razumijem zašto su one to napravile. Upozoren si. Odseli se iz ove kuće ili ću te ubiti.’ To je rečeno ispred naših kćeri. Moja starija kćer me kasnije pitala: ‘Hoće li nas mama ubiti?’“

Baldwin je također otkrio kako je prije nekoliko dana u njihovoj kući u Oregonu morala intervenirati policija nakon što ga je žena tijekom jedne svađe fizički napala. Policajci su tada odlučili kako alkoholizirana majka nije u stanju brinuti se za kćeri, te je Daniel dobio privremeno skrbništvo nad djecom. Par se vjenčao 2007. godine.

Jedan komentar za ““Prijetila je da će me ubiti”

Leave a Reply

Your email address will not be published.