Pričaj mi o seksu

Piše: Sven Mikulec

Čini se da je Lars Von Trier odlučio produžiti pripreme za svoj novi film, jer su mu one, kao što ćete uskoro pročitati, stvarno zabavne.

Naime, Von Trierov novi projekt je film o seksu iz ženske perspektive, za pripremu kojeg je zamolio velik broj bivših ljubavnica i starih prijateljica da s njim podijele svoje maštarije i priče o seksu.

“Ako uzmete ženu od 50 ili 60 godina koja ima seksualnog iskustva, one će vam o tome pričati satima. To je fantastično, zadovoljstvo mi je slušati i cijelo vrijeme se smiješim. To je razlog zbog kojeg želim produžiti ovu fazu priprema za snimanje. Nisam imao pojma koliko prljav ženski um može biti!”

Prisjetimo se, ove je godine u Cannesu Von Trier šokirao svijet svojim neprilično pozitivnim komentarima na račun nacista, a ovaj se put, za snimanje ovog eksplicitnog filma koji istražuje seksualni nagon u žena, kontroverzni redatelj nada da će još jednom udružiti snage sa Stellanom Skarsgardom i Kirsten Dunst. Projekt bi se navodno trebao zvati Nymphomaniac. Živi bili pa vidjeli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.