PRIČA O IGRAČKAMA 3 OBARA REKORDE U AMERIČKIM KINIMA!

Piše: Hrvoje Hučić

Ovaj vikend treći nastavak popularne Disney-Pixarove franšize preuzeo je tron u američkim kinima. Sa 109 milijuna dolara to je najbolje otvaranje ovog studija prestigavši tako Izbavitelje sa 70,5 milijuna. Originalnoj Priči o igračkama bilo je potrebno 10 dana da dostigne jednak broj gledatelja, dok je njezinom nastavku isto pošlo za rukom nakon nešto manje od četiri dana.

Ovaj rezultat Priče o igračkama 3 najbolje je otvaranje u američkim kinima tijekom lipnja te drugo najbolje otvaranje jednog animiranog filma ikad.  Navedeno potvrđuje kako čak 11 godina nakon drugog nastavka, Priča o igračkama ne samo da nije izgubila na svojoj popularnosti već je stekla i nove obožavatelje čemu u prilog ide podatak da je 54% gledatelja prvog vikenda bilo mlađe od 25 godina.

Što je toliko interesantno u, od strane kritike, jednom od najhvaljenjih filmova ove godine,  naša publika moći će provjeriti od 8. srpnja kada Priča o igračkama 3 započinje s prikazivanjem u domaćim kinima – sinkronizirana na hrvatski i u Disney digitalnoj 3D tehnici!


Leave a Reply

Your email address will not be published.