Presleyjev ’Last train to Memphis’ dobio zeleno svjetlo

Piše: Ana Kundid

elvis_presley_last_train

Posljednjih godina često se govorilo o mogućnosti snimanja biografskog filma o Elvisu Presleyu, pa su se tako mnogi htjeli izboriti za požurivanje Presleyevog vlaka. Preliminarna faza, međutim, nikad nije prijeđena sve do prije par mjeseci kada je napokon najavljeno kako će Mick Jagger, i njegova producentska kuća Jagged Films, u suradnji sa 20th Century Fox, stati za kormilo novo pečenog biopica. Novost u svemu jest objavljivanje i budućeg režisera filma – oscarom nagrađenog Kavina MacDonalda (One Day In September).

Sniman po romanu Petera Guralnicka, biografski film će pratiti Elvisovu preobrazbu iz prosječnog muzički nadarenog klinca u  svjetsku senzaciju, unikatnog rock and roll zabavljača. Isto tako, gledatelji će svjedočiti prvim Elvisovim ljubavima, ali i bitkama za spasenje vlastite glave uslijed priznavanja ogromnih dostignuća i popularnosti.

Zanimljivost oko castinga je objavljivanje web stranice gdje se možete i vi kandidirati za ulogu mladog Elvisa, https://www.youngelviscasting.com.  A što drugo mogu reći, nego – break a leg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.