Pregovori s Willom Smithom za nastavak ’Independence Daya’

Piše: Iva Bucić

will-smith-id4

Gotovo dvadeset godina nakon prvog dijela Independence Daya, redatelj Roland Emmerich odlučio je snimiti nastavak. ID Forever, kako bi se mogao zvati, okupit će samo dio stare glumačke postave; povratnici su Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch i možda Brent Spiner.

Will Smith će uskoro započeti pregovore s Emmerichom, no redatelj je jasno dao do znanja kako je Smith postao preskup za glavnu ulogu. Nije ga, doduše, sasvim isključio iz planova te je moguće da će se Will pojaviti u manjoj ulozi. Nagađa se da bi se mogao pojaviti u staroj ulozi Stevena Hiillera samo da u radnju uvede svog posvojenog sina Dylana (Ross Bagley).

20th Century Fox drugi je nastavak Dana neovisnosti najavio za ljeto 2015. godine, no Emmerich tvrdi da je 2016. realnija opcija. Početak snimanja planiran je za početak sljedeće godine.

Jedan komentar za “Pregovori s Willom Smithom za nastavak ’Independence Daya’

  • Deckard says:

    Što nije Spinerov lik poginuo u prvom dijelu?

    Što se tiče Willa…pošto je ionako sklon štancanju nastavaka svojih hitova, ne bi me puno iznenadilo da je sam nazvao Emmericha (već kad mu je zadnji SF bio flopčina) i započeo pregovore. Kako ga je ovaj otpisao, nema mu druge nego spustiti si cijenu, što Emmericha čini pregovaralačkim genijem 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.