Predsjednica DC-ja: Film o Wonder Woman je prioritet

Piše: tonymelo

Za one koji ne znaju, prošli mjesec je došlo do promjene u vrhu predsjedništva Warner Brosa. Izvršni direktor Jeff Robinov je zamijenjen od strane Kevina Tsujihara te se njihov fokus na DC univerzum znatno proširio. The Hollywood Reporter je nedavno razgovarao s predsjednicom DC Entertainmenta Dianom Nelson o filmskoj budućnosti njihovih stripova te je Nelson potvrdila nekoliko informacija o kojima se već spekuliralo: Wonder Woman film nalazi se u top tri prioriteta i za DC i za Warner. Jedini problem je taj što je tako od 2009., kada je ona počela raditi kao predsjednik DCE-a. Do sada nije napravljen neki veliki pomak, no s obzirom na to da Justice League film kuca na vrata, odlučna je u namjeri da, prije nego što se počne raditi na tom projektu, treba predstaviti amazonsku princezu ratnicu široj publici.

Iz intervjua se može zaključiti da Warner još uvijek nije isključio mogućnost snimanja Wonder Woman TV serije umjesto filma. S obzirom na debakl kojeg je doživio Green Lantern, DC smatra da je sigurnije uložiti u jeftiniju seriju, koju ako bude uspješna uvijek mogu proširiti dugometražnim filmom. Njihovo mišljenje podupire nedavni uspjeh Arrowa, koji je unatoč početnom protivljenju fanova stekao veliku popularnost.

No nije sve u zlatom lasu i nevidljivim mlažnjacima ako se pita Nelson. Kada su je upitali za top pet projekata koje bi željela vidjeti na velikome platnu odgovorila ja na najbolji mogući način. Prvi na listi je Sandman, zatim slijede Fables, Metal Men, Justice League i Aquaman. Nadajmo se da će mrdnut dupe sa svoje fotelje i u dogledno vrijeme ostvariti barem jedan od tih projekata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.