`Predator´ reboot će zapravo biti inovativni nastavak

Piše: tonymelo

predator

Shane Black, redatelj filmova Kiss Kiss, Bang Bang i Iron Man 3, priprema se za snimanje novog Predatora. Nakon prilično mlakog dočeka kojeg je doživio Predators iz 2010. s Adrienom Brodyjem u glavnoj ulozi, sudbina ove kultne franšize bila je nepoznata.

Isprva se mislilo kako Black radi na rebootu, ali je on osobno demantirao tu vijest kazavši kako radi na nečemu što on naziva inovativni nastavak. Smatra kako iza predatora stoji bogata mitologija koju treba malo bolje istražiti i proširiti. Nije poznato koje filmove točno ubraja u mitologiju – samo dva izvorna filma, Predator vs. Alien franšizu i/ili najnoviji Predators film – samo se nadamo kako to ne znači da će se na kraju otkriti kako se ispod maske predatora skriva nadrogirani engleski glumac.

U pisanju scenarija pomoći će mu Fred Dekker s kojime je već surađivao na akcijskoj komediji The Monster Squad. Obojica su svoj put u Hollywoodu započeli osamdesetih godina prošlog stoljeća. Dekker je napisao scenarij za RoboCop 3, dok je Black svoju slavu stekao scenarijem za Smrtonosno oružje. O glumačkoj postavi i mogućem povratku Schwarzeneggera nije poznato ništa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.