Pozor kvizoljupci: Veliki filmski kviz vraća se na velika vrata!

Piše: Sven Mikulec

1

Dragi čitatelji, prijatelji i kvizoljupci,

u subotu, 14. ožujka, naš Veliki filmski kviz vraća se na velika vrata. U veljači smo se odmorili nakon iscrpljujućeg velikog godišnjeg finala, napunili smo baterije, pripremili stotine novih odličnih pitanja i sada krećemo u nove pobjede, osvježeni novim kategorijama, novim izazovima i ponekim novim nagradama!

Pod vodstvom dobrog, starog prijatelja Gorana Vugrineca Goca, filmsko-kvizaški spektakl ovaj ćemo put održati u fenomenalnom prostoru Produkcije kulture Aplauz (staro zagrebačko Kino Mosor) u Ulici kralja Zvonimira 63, s početkom u 20 sati. Isto tako, s obzirom da ćemo te večeri proslaviti novi dizajn našega portala, sve vas pozivamo da nam se pridružite na afterpartyju!

Broj ekipa je ograničen pa vas molimo da nam se prijavite što prije na info@fak.hr (u naslov maila stavite „prijava za kviz“ da se lakše snađemo). U ekipi mogu biti maksimalno četiri osobe, cijena ulaznice je 15 kuna po osobi, a zauzvrat ćemo se pobrinuti da se osjećate maksimalno ugodno i nesmetano uživate u najboljem filmskom kvizu na ovim prostorima.

Broj stolova je ograničen, tako da prijavite svoje ekipe što prije i dođite na filmofilsko druženje koje će odrediti prvog finalista Velikog godišnjeg finala početkom 2016. godine.

Vidimo se u četrnaestoga!

Vaši FAK-ovci

Leave a Reply

Your email address will not be published.