Potvrđeno je: Saul Goodman dobiva svoju seriju!

Piše: Sven Mikulec

1

Nakon nekoliko mjeseci šuškanja, sada je i službeno – Saul Goodman iz Breaking Bada dobit će svoju vlastitu seriju.

AMC, koji je dosad bio dosta plah i nesiguran po ovom pitanju, projektu je dao zeleno svjetlo, a tome su sigurno pomogli momci iz Sony TV-a, producentske kuće koja je napravila BB, koji su počeli koketirati s drugim mrežama. Nova serija, koja će funkcionirati kao prequel, vjerojatno će ponijeti ime Better Call Saul i svaka će epizoda trajati sat vremena. Za nju će odgovorni biti Vince Gilligan, kreator originalne serije koja je lansirala Goodmanov lik, te Peter Gould, pisac/producent koji je stvorio lik i uveo ga u seriju u drugoj sezoni. Nitko tada nije mogao znati koliko će publika zavoljeti ljigavog odvjetnika fenomenalno utjelovljenog od strane Boba Odenkirka.

Kroz povijest, znali smo naletjeti na razočaravajuće spin-offe (prvi na pamet pada Joey), ali kvaliteta ideje u ovom mi slučaju ulijeva nadu da je moguće dobiti lajt verziju Breaking Bada. Saul je komičan lik za kojeg se problemi jednostavno lijepe i prikaz njegova profesionalnog razvoja (ili degradacije, ovisi kako gledate) prije no što je upoznao Waltera Whitea svakako bi moglo biti zanimljivo gledati.

Fanovi BB-a, što vi mislite?

3 komentara za “Potvrđeno je: Saul Goodman dobiva svoju seriju!

  • Vlays says:

    Pa… budući da BB uskoro završava, moram priznati da me veseli nova serija sa već poznatim likom na kojoj će raditi opet Gilligan i Gould.

  • francion says:

    Mene pomalo trta. Biti prequel Breaking Badu je kao da ti je stari Arnold Švarceneger. Koliko god da si dobar, bit ćeš razočaranje okolini.

  • žika says:

    Mislim da ovo ima sansu jer je Odenkirk toliko maestralan u seriji sa svakim likom s kojim je glumio a ne samo Walter i ostatak glavne ekipe i jednostavno ima kvalitetu da takav jedan projekt iznese na ledjima bez obzira na razumljiv broj sumnjicavih jer znamo svi sta je i sta ce ostati Breaking bad

Leave a Reply

Your email address will not be published.