Potvrđena tri nova Stathama

Piše: Filip Jakovljević

Jason Statham je trenutno čovjek broj 1 u Hollywoodu, što se akcijskih filmova tiče. Proteklog su tjedna potvrđena čak tri nova filma u kojima će se pojaviti, sve redom akcići.

Prvi od njih je Heat, remake filma s Burtom Raynoldsom iz 1986. godine, o tjelesnom čuvaru koji uzima sve poslove do kojih može doći kako bi otplatio kockarske dugove. Film će biti smješten u Las Vegasu. Iako se očekivalo kako će za redatelja biti izabran Brian De Palma (Scarface), dogovor očito nije postignut jer je posao otišao Simonu Westu (Con Air).

Drugi je The Mechanic 2, nastavak filma koji je također bio remake, ali nije baš zadovoljio u financijskom pogledu. Međutim, Nu Image i Millennium Films vjeruju kako iz nastavka mogu izvući neku zaradu.

Treći je film i najistaknutiji od tri. Radi se o trećem nastavku Expendablesa. Drugi je nastavak franšize, unatoč lošijim kritikama i manjoj reklamnoj kampanji, uspio zaraditi više od originala, pa je treći dio bio neminovan. Kao što vidite Stathama ćemo se očito nagledati u idućih nekoliko godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.