Potvrđena ‘From Dusk Till Dawn’ serija

Piše: Katarina Tokić

from-dusk-till-dawn

Službeno je potvrđeno kako će se snimati serija From Dusk Till Dawn: The Series po slavnom filmu iz 1996. godine. Redatelj Robert Rodriguez i ovdje će biti iza kamere i režirati prva dva nastavka serije. Zasad je poznato da se serija počinje snimati ovaj tjedan u teksaškom Austinu i imat će deset nastavaka.

Ovaj put nećemo gledati Georgea Clooneyja i Quentina Tarantina, već će ekipa na setu biti nešto mlađa: odabrani su D.J. Cotrona (G.I.Joe: Retalitation), Zane Holtz (The Perks of Being a Wallflower), Jesse Garcia (Sons of Anarchy) i Don Johnson (Miami Vice, Django Unchained). D.J. Cotrona dobio je ulogu Setha Gecka, dok će njegovog bracu glumiti Zane Holtz. Još uvijek nisu poznati svi glumci koji će se pojaviti u seriji, ali pretpostavlja se da će ubrzo biti objavljena sva imena.

Robert Rodriguez je prilikom predstavljanja serije rekao da je film bio kratka priča, a serija će zato biti roman – čini se da će obožavatelji filma doći na svoje. Možda ih sad samo zanima tko će biti nova Salma Hayek?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.