Potvrđen nastavak `Ninja Kornjača´

Piše: Ivo Skocic

Teenage-Mutant-Ninja-Turtles

Iako u Lijepu Našu dolaze tek za mjesec dana, Ninja Kornjače su poharale kina u SAD-u i u tri dana vikenda su zaradile skoro 66 milijuna dolara, time porazivši Marvelovu novu uspješnicu Guardians of the Galaxy. Paramount nije trošio vrijeme i već su potvrdili datum izlaska nastavka: 3.6.2016..

Trenutačno je potvrđen jedino povratak pisaca, Josha Appelbauma i Andrea Nemeca, kao i produkcijske kuće Michaela Baya, Platinum Dunesa. Nije poznato hoće li se vratiti i Jonathan Liebsman u ulozi redatelja, a nije siguran ni povratak glavnih glumaca.

Mjesta za nastavke ima; Bay želi iskoristiti još likova koji su dio originalne franšize, a Liebsman je u jednom intervjuu spomenuio Casey Jones – poprilično maštovitog zlikovca i potencijalnog ljubavnog interesa za April O’Neil, kao i Bebopa i Rocksteadya – humanoidnu bradavičastu svinju i nosoroga. Tu je još i vanzemaljski mutageni materijal TCRI zbog kojih su kornjače postale humanoidne u originalnom stripu, a kasnije ih i vodi u dublje sci-fi vode. Liebsman je svakako za takav jedan odlazak u područje Zvjezdanih Staza, a u nastavak (nastavci?) su prilika za takve izlete.

3.6.2016. izlazi još i nova komedija Setha Rogena, Sausage Party, dok tjedan dana prije dolazi nastavak Alice Through the Looking Glass i X-men: Apocalypse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.