Posljednji krug lova na Hitcha – svi linkovi na jednom mjestu

Piše: Sven Mikulec

I uz malo muke stigli smo do posljednjeg čina ove naše prve nagradnjače. Vrijeme je da provjerimo vaše znanje i informiranost u još dvije kategorije, a onda slijedi čekanje svih rezultata (tj., svih rezultata koji nam stignu do sutra u 14h) i konačno, trenutak koji smo svi čekali, objava rang liste i imena osoba koje će od nedjelje biti bogatiji za poneku vrijednu nagradu. Svima ostalima ostat će vrijedno iskustvo i utješna spoznaja da će velikih nagradnjača, nadamo se, uskoro biti još puno.

Posljednje dvije provjere znanja:

Filmske trivije

Zašto bi nagrade trebale baš vama

 

Za slučaj da ste preskočili pokoji kviz dosad zbog obaveza, lijenosti, zaboravljivosti ili alkohola, imate vremena do sutra (u nedjelju) u 14h da ih riješite.


Opće znanje – klasici

Opće znanje – domaći film

Prepoznaj citat!

Slikovne zagonetke:

(odgovore primamo na mail i to u obliku:

SLIKA 1

prvi red:
drugi red:
treći red:
četvrti red:

konačno rješenje:

i isto tako za SLIKU 2)

Hvala što ste se igrali s nama. :)

5 komentara za “Posljednji krug lova na Hitcha – svi linkovi na jednom mjestu

 • Sven Mikulec says:

  Zaboravio sam spomenuti, za posljednja dva kviza rezultate nećete dobiti na mail sve dok igra i službeno ne završi. Hvala. :)

 • Matea Rebrović says:

  E jbg, baš su se zaredali dani kada nisam imala poštenog vremena. Riješila jesam nešto, ali jako slabo. Hebeno vam je težak kviz, moram priznat. Ali tko god pobjedi, bome će zasluženo odnijeti nagradu.Za ubuduće, kojih 10 sekundi više za odgovore, malčice lakša pitanja i popravit ono u programu jer se na neka pitanja “prenose” ostale sekunde iz prošlog pitanja pa imaš samo tih 5 sekundi za riješit to pitanje.

 • Vedrana Vlainić says:

  Meni je isto bilo na knap s vremenom ovih dana tako da nisam slike na kraju riješila. Iako, sad kad gledam rješenja, nije baš da bi mi puno pomoglo, bome ste ih zakomplicirali… :DKvizovi su odlični! Je, bilo je fakat teških pitanja, ali bio je neki balans – dalo se na dosta toga pogoditi odgovor, čak i ako nisi siguran. Iako, citati jesu bili malo zeznuti… 😉 Slažem se s Mateom, nagrade su stvarno zaslužene.Sad smo razbili led, dalje može biti samo još bolje! Veselim se novim kvizovima! 😀

 • Jelena Djurdjic says:

  može ovo da se igra i sad, onako… Sven? 😀

 • Sven says:

  Uskoro ćemo sve te kvizove postaviti na stranicu, maknuti tajmere možda, pa nek igra tko god hoće. :)

  A ti možeš pristupit svemu i dalje, naravno

Leave a Reply

Your email address will not be published.