Pored Anne, Tazmanijski vrag izgledao bi napušeno!

Piše: Sven Mikulec

Ma ‘ko je to potrošio zalihu sa snimanja “Pineapple Express”-a?

Nakon više od mjesec dana odlučnog nekomentiranja izjava svih onih koji su se obrušili na njegovo nedovoljno energično vođenje ovogodišnje dodjele Oscara, Franco je konačno ponudio svoje viđenje svog kontroverznog nastupa, otvorivši dušu Davidu Lettermanu.

“Možda nisam bio dovoljno energičan. Iskreno sam izgovarao taj tekst najbolje što sam mogao.” Ponudio je i moguće objašnjenje:

“Ljudi su govorili da sam bio pod utjecajem. Razmišljao sam malo o tome i mislim da znam što je tomu razlog. Ja je volim, ali Anne Hathaway ima toliko energije da mislim da bi Tazmanijski vrag pored nje izgledao napušeno.”

Franco je također priznao da su ga uzrujale sve te kritike, jer je stvarno pokušao obaviti dobar posao. Dodaje:

“To što vođenje dodjele nikad nije bilo na mojoj listi stvari koje želim napraviti, ne znači da mi je bilo svejedno i da se nisam pošteno potrudio, zar ne? Ali evo što je licemjerno u cijeloj toj priči: kako se dodjela približavala, svi su govorili da ljudima nije stalo do Oscara više, da je ceremonija mrtva, zastarjela, da nikog nije briga. Ali čim ne odradiš vođenje na način na koji oni to žele, onda je odjednom svima stalo i ne mogu prestati pričati o tome! Odjednom se ne mogu dovoljno naslušati o dodjeli nagrada do koje navodno nikome nije stalo!”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.