Popularni Koko dobiva treći filmski nastavak

Piše: Zoran Miković

2

Ljubav ili smrt naslov je trećeg nastavka u serijalu filmova o Ratku Miliću, odnosno popularnom Koku, koji se počinje snimati 15. ožujka na zagrebačkim lokacijama. U redateljsku stolicu vraća se Daniel Kušan, redatelj prvog nastavka serijala, dok glumačka ekipa ostaje uglavnom ista.

Male detektive iz Koka i duhova i Zagonetnog dječaka ovaj puta ćemo gledati u novoj fazi odrastanja, gdje će im ljubavni problemi biti glavna preokupacija. Tako ćemo u ovom filmu doznati jesu li Koko i njegovi prijatelji jednako spretni u odgovaranju na vlastita ljubavna pitanja kao što su uspješno riješili misterije vezane za Vincekovo blago i zagonetnog dječaka iz razreda.

Snimanje Ljubavi ili smrti trebalo bi biti gotovo za nešto manje od dva mjeseca, dakle početkom svibnja. Zagrebačkim lokacijama snimanja iz prethodna dva filma dodane su neke nove, a i već poznatim likovima pridružit će se nova lica. Svoje uloge repriziraju Antonio Parač u ulozi Koka, Kristian Bonačić kao Zlatko, Nina Mileta kao Kokova sestra Marica te Vanja Markovinović u ulozi Marijane. Scenarist  filma je također Kušan, koji je za film prilagodio istoimeni dječji roman svog poznatog oca Ivana, dok je za produkciju zadužena Ankica Jurić iz Kinorame.

Ako vam naslov Ljubav ili smrt zvuči poznato ne samo zbog romana čija je adaptacija, to je zato jer je TV verzija ove priče snimljena još 1999. godine u obliku mini-serije, međutim sa znatno drugačijom glumačkom postavom.

Film bi u kinima trebao zaigrati krajem ove godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.