Pokrenut remake Night Stalkera

Piše: Filip Jakovljević

Johnny Depp očito uživa u snimanju natprirodnih i mračnih filmova. Uz sve njegove suradnje s Timom Burtonom, od kojih je posljednja u nizu gotička horor priča Dark Shadows, koja nam dolazi za nekoliko mjeseci, idući mu projekt nije nimalo manje mračan.

Depp se udružio s redateljem Edgarom Wrightom u remakeu serije The Night Stalker iz 70-ih godina. Priča se vrti oko Carla Kolchaka, novinara koji počne istraživati niz zločina za koje vjeruje da je počinio vampir. Depp je također i jedan od producenata projekta, iza kojeg stoje Walt Disney Pictures.

Ovakav mračan projekt nije baš tipičan za redatelja Wrighta koji se proslavio pretvaranjem mračnog u komično u Shaun of the Dead i Hot Fuzz (tko zna, možda i u Night Stalkeru vidimo nastupe Simona Pegga i Nicka Frosta). Uz suradnju s Peggom i Frostom, u Wrightovom opusu je i genijalni Scott Pilgrim vs. the World, a trenutno radi i na Marvelovoj/Disneyevoj ekranizaciji Ant-Mana.

Što se Deppa tiče, ovo je samo jedan od mnogih njegovih planiranih projekata. U planu mu je još i remake filma Thin Man, uskoro mu počinje i snimanje Lone Rangera, a vrlo je vjerojatan i peti film serijala Pirata s Kariba.

2 komentara za “Pokrenut remake Night Stalkera

  • vanja says:

    zbilja obožavam Johnnyja Deppa, a nadam se da će uz izvrsnog mi Wrighta vratiti nešto sjaja na koji sam naučila :D, no – o tom, po tom, očekivanja su kurva 😀

  • Deckard says:

    Serija je zakon (iako je već imala remake u 2005) i moglo bi biti cool vijdeti Deppa u ulozi novinara. Vijest to die for :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.